Zonnepanelen


Schouten Zonne-energie is leverancier van zonnepanelen van onder andere de merken Sharp, DMEGC, Senersun, Canadian Solar en Yingli Solar. Wij bieden tien jaar garantie op alle panelen, inclusief het montagemateriaal.

DMEGC heeft bewezen kwalitatief hoogwaardige produkten te leveren tegen een zeer goede prijs en en efficiëntie van deze zonnepanelen is zeer goed te noemen, zeker bij in de ochtenden, avonden en bij mistig weer doet dit paneel het goed. Sharp behoort tot de grootste zonnepanelenfabrikanten ter wereld en heeft een grote naam op het gebied van zonnepanelen. Canadian Solar maakt met Chinese techniek prima zonnepanelen voor een schappelijke prijs en met een goede opbrengst. Senersun zonnepanelen komen uit China, maar wél met gecertificeerde kwaliteit. Yingli is een grote speler met 16.000 werknemers en is sinds 2007 beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange.

   

DMEGC

De DMEGC panelen hebben een hoge performance ook met lage licht inval zoals mistige dagen en de ochtenden en avonden. Verder is de prijs kwaliteit van deze panelen zeer goed en is DMEGC een zeer betrouwbare en grote leverancier. De panelen zijn uitermate geschikt voor slechte weerscondities/vorst omdat ze voorzien zijn van speciale afvoer gaten zodat er geen water in het profiel achterblijft.

 


Datasheets  DMEGC zonnepanelen (poly

DMEGC DM260-P156-60 made in Europe

Download product documentatie:


Datasheets  DMEGC zonnepanelen (mono)

Download product documentatie:

Suntech

Met een state-of-the-art productie is Suntech in staat om kwalitatief hoogwaardige zonne-energie producten te leveren tegen een betaalbare prijs. Suntech zonnecellen ondergaan een chemische oppervlakte micro-texturing proces dat hun vermogen om licht op te vangen verbetert. De zonnecel productiefaciliteit maakt gebruik van toonaangevende productietechnieken voor het creëren van hoge conversie-efficiëntie zonnecellen. Zonnecellen met een hoog rendement dus. Gelamineerde modules zijn uitgerust met corrosiebestendige frames en weerbestendige elektrische componenten wat leidt tot een duurzame en waterdichte zonnepanelen.

Datasheets van de Suntech Gemini zonnepanelen kunt u hieronder downloaden: 


Canadian Solar

Canadian Solar is opgericht in Ontario, Canada in 2001 en staat genoteerd op de NASDAQ Exchange sinds 2006. Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd actief en levert men zonnepanelen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen. Klanten erkennen het bedrijf voor haar technische expertise, financiële slagkracht en haar commitment voor een duurzame bijdrage.


Canadian Solar 

Download de product documentatie van de zonnepanelen:

Datasheet Canadian Solar all black

Datasheet Canadian Solar Mono CS5C-90M

Datasheet Canadian Solar Mono ELPS

Datasheet Canadian Solar Poly Kristallijn CS6C-130P

Datasheet Canadian Solar Poly Kristallijn 230P - 250P

 

Download overige product documentatie:


Solar frontier

De belangrijkste reden voor de keuze van deze panelen is dat dit paneel volledig zwart is en met een lagere Wattpiek per m2 meter een overtuigend hogere kWh per m2 genereren dan kristallijne zonnepanelen. Uit officiële onderzoeken blijkt: 8-12% meer rendement! De daarvoor gebruikte technologie CIS (niet te verwarren met c-Si kristallijn silicium), is een milieuvriendelijke techniek die fors in opmars is. De “dunne film laag” zit tussen twee glasstructuren en is dus perfect beschermd. Waarom is dit van belang? In Nederland schijnt niet altijd de zon èn er valt nog wel eens schaduw op de zonnepanelen. In tegenstelling tot de gewone kristallijne panelen leveren de Solar Frontier zonnepanelen ook zeer goede prestaties bij bewolking en schaduw. Solar Frontier combineert de nieuwste technieken met de hoogste technische normen en dit levert een heel interessant zonnepaneel op, waarbij een zeer hoge module efficiëntie van 12,6% wordt geclaimd bij zwakke lichtcondities.

Brochure Solar Frontier

CIS technologie

Vergelijking met andere merken

 


Yingli Solar

Yingli Green Energy ontwikkelt, fabriceert en verkoopt hoge kwaliteits zonnepanelen onder de naam Yingli Solar. Yingli Solar wordt in een groot aantal markten verkocht, waaronder Europa, Zuid-Korea, China en de Verenigde Staten. Op dit moment is er al aan ruim 4GW zonnepanelen geïnstalleerd over de hele wereld! Met 16.000 werknemers is Yingli een grote speler en is sinds 2007 beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: YGE). In 2010 was Yingli de eerste duurzame energie sponsor in de geschiedenis van de FIFA World Cup in Zuid-Afrika en is in 2014 weer sponsor van de FIFA World Cup in Brazilië.

Download product documentatie:


Yingli 200C 24B

Download product documentatie:


Yingli 240P 29B

Download product documentatie:


YINGLI 245P 29B

 

Download product documentatie:


YINGLI 250C 30B BL

 

Download product documentatie:


Yingli 270C 30B

Download product documentatie:

Senersun

Senersun is een Frans bedrijf gespecialiseerd in de productie van high-end zonnepanelen met een van de meest geavanceerde systemen voor kwaliteitscontrole. Na productie in de verticaal geïntegreerde fabriek, ondergaat elk paneel nogmaals een serie kwaliteitstesten in een onafhankelijk test-instituut. Zo kan er 100% garantie worden geven dat elk paneel 100% vrij van defecten is. Alle Senersun modules worden geleverd met 10 jaar product garantie. Senersun All Black panelen combineren hoog rendement, ongeëvenaarde kwaliteit en elegantie. Ideaal voor particuliere woningen.

Download product documentatie:


Senersun SP60-240A

 

Download product documentatie:

Sharp

Sharp is een zeer solide bedrijf dat ruim 100 jaar bestaat, in de jaren 50 is het begonnen met de productie van zonnepanelen zodat het gerust de meest ervaren fabrikant ter wereld genoemd kan worden. De Sharp-zonnepanelen worden in Japan en het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd.

Amorf en kristallijn

Het verschil tussen kristallijne en amorfe zonnepanelen is voornamelijk het technische rendement en de prijs per wp. De amorfe panelen hebben een maximaal vermogen van ongeveer 85 watt per m2 en de kristallijne zonnepanelen leveren ongeveer 135 watt per m2.

Wanneer u dus een beperkte hoeveelheid ruimte heeft op uw dak, maar u wilt wel maximale opbrengst, dan kunt u het beste kiezen voor de kristallijne zonnepanelen.

Wanneer dakoppervlakte geen beperking is kunt u ook kiezen voor de amorfe zonnepanelen, omdat deze zonnepanelen per geïnstalleerde wattpiek goedkoper zijn. Ook geven amorfe dunne film-zonnepanelen iets meer opbrengst (kWh per kWp) omdat ze ook al stroom leveren bij lage zoninstraling en diffuus licht. De levensduur van beide zonnepanelen is gelijk evenals de afgegeven garanties.

Sharp ND-250-A5

 

Download product documentatie:

Hyundai

Hyundai Heavy Industries begon in 2005 met zonne-energie. In december van 2006 heeft het bedrijf ‘CE-markering’ overgenomen, een internationale veiligheidskeurmerk erkend in 28 landen van Europa en de veiligheid / keurmerken van de ‘Internationale Elektrotechnische Commissie (IEC)’ erkend in 43 landen over de hele wereld.

De jaarlijkse productiecapaciteit bereikte tot 600 MW in 2011 en zou verder uitgebreid worden tot 1 GW in 2012 en 2GW in 2013.


Hyundai HiS-M245MG

 

Download product documentatie:


Hyundai HiS-S255MG BK

 

Download product documentatie:

Orange solar

Orange Solar Modules biedt u een zeer ruime keuze in zonnepanelen. Of u nu kiest voor de budgetvriendelijke standaard serie, de topkwaliteit European Made serie of de unieke flexibele zonnepanelen, bij Orange bent u altijd zeker van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Download product documentatie: