Zonnepanelen


Schouten Zonne-energie is leverancier van zonnepanelen van onder andere de merken AEG, HT solar en een aantal ander merken. Wij bieden tien jaar garantie op alle panelen, inclusief het montagemateriaal.

 

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen: kwaliteit

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. Schoutenzonneenergie levert van AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

AEG : Duits hart, wereldwijd bereik

AEG Solar Solutions PV geregistreerd en gevestigd in Nürnberg, Duitsland en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië.

AEG: een wereldwijd voordeel

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren, is het mogelijk om voor elke klant een product te leveren die aan de klant- en marktspecifieke behoefte voldoet.

Door de hoge eisen die er aan het merk AEG® worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

AEG ZONNEPANEEL POLY BLACK 270 WP

AEG ZONNEPANEEL POLY 275 WP

AEG ZONNEPANEEL MONO FULL BLACK 300 WP

AEG GLAS-GLAS ZONNEPANEEL MONO 300 WP

AEG ZONNEPANEEL MONO ULTRA FULL BLACK

Suntech panelen

Wuxi Suntech is als toonaangevende producent van fotovoltaïsche zonnepanelen ter wereld betrokken bij de R & D en de productie van zonnecellen en modules van kristallijn silicium. Opgericht in 2001, heeft het bedrijf zijn verkoopgebieden verspreid over meer dan 80 landen en regio's in de wereld. Het bedrijf is altijd toegewijd aan promotie van de conversie-efficiëntie van producten, verbetert voortdurend de R & D van nieuwe technologieën, verbetert de fabricagetechnieken en biedt volmondig fotovoltaïsche producten van hoge kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en hoge kostenprestaties voor klanten op grond van de ultramoderne technische voordelen en het uitstekende productieniveau.

 • Zeer hoge module efficiëntie
 • Uitstekende prestaties bij weinig licht
 • Sorteren van cellen op amperage
 • Uitgebreid getest naast de standaardtesten
  • ook getest op bestandheid tegen;
   • ammoniak
   • zout
   • zand

Suntech half cel poly zonnepaneel 290 Wp | Suntech half cel mono zonnepaneel 300 Wp

 LG panelen

LG Neon 2Black is de volledig zwarte module, die met n-type cellen is gemaakt. Dankzij Cello Technology beschikt de module over een hoog vermogen.. Dankzij de Cello Technology beschikt de module over een esthetisch uiterlijk en een hoog vermogen. De "Cello Technology" ontwikkeld, die de prestaties en betrouwbaarheid verbetert door 3 linten te vervangen door 12 draden. Verbeterde lichtabsorptie: door de Cello Technologie is de lichtabsorptie verbeterd. De nieuwe NeON™2 beschikt over ringvormige kabels die het licht efficiënter verstrooien. Minder energieverlies: De Cello Technologie vermindert het energieverlies, omdat de stroom over 12 draden wordt verdeeld.

Als een wereldwijde marktleider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur, heeft LG niet alleen de mogelijkheden om superieure zonne-energieproducten aan te bieden, het is al decennia een vertrouwd merk, leveren innovatieve producten en bouwen als geen ander merk een reputatie op van kwaliteit en betrouwbaarheid.

LG Neon 2Black in het kort:

 • Hoge efficiëntie: 300 Wp - 18,3% module-efficiëntie
 • Toonaangevende garanties:  2 jaar extra productgarantie (industriestandaard: 10 jaar) - Meer gegarandeerde prestaties
 • Verbeterde mechanische belasting: Belasting voorkant: tot 6.000 Pa - Belasting achterkant: tot 5.400 Pa
 • Past uitstekend bij het dak

Datasheet LG 315 Wp

Datasheet LG300N1C-G4 Zwart frame wite backsheet

Datasheet LG300N1K-G4 Full Black