Zonnepanelen


Schouten Zonne-energie is leverancier van zonnepanelen van onder andere de merken AEG, HT solar en een aantal ander merken. Wij bieden tien jaar garantie op alle panelen, inclusief het montagemateriaal.

 

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen: kwaliteit

AEG Industrial Solar is onderdeel van de AEG familie, en heeft aangevoerd door Electrolux  meer dan 100 jarige Duitse traditie. Schoutenzonneenergie levert van AEG zonnepanelen. De zonnepanelen blinken uit in betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibele inzetbaarheid. En niet geheel onbelangrijk worden de zonnepanelen ontwikkeld volgens het criterium van AEG; “Perfekt in Form und Funktion”.

AEG : Duits hart, wereldwijd bereik

AEG Solar Solutions PV geregistreerd en gevestigd in Nürnberg, Duitsland en is actief met vestigingen in 16 landen in Europa, de VS en Azië.

AEG: een wereldwijd voordeel

Doordat AEG de unieke mogelijkheid heeft om wereldwijd constant op hetzelfde hoge kwaliteitsniveau te produceren, is het mogelijk om voor elke klant een product te leveren die aan de klant- en marktspecifieke behoefte voldoet.

Door de hoge eisen die er aan het merk AEG® worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame energieoplossingen.

 

HT SOLAR

Zonnepanelen zijn de "kern" van een zonne-energie systeem. Dat is de reden waarom je moet vertrouwen op de beste producten welke op de markt beschikbaar als je zonnepanelen gaat selecteren.

HT SAAE zonnepanelen in het kort:

  • HT SAAE garandeert de hoogste productie standaards: IEC 61215, IEC 61730, IEC 62716 & IEC 61701
  • Alle modules worden gesorteerd en verpakt per ampère, dit reduceert mismatch verlies en maximaliseert systeemvermogen
  • Strikte kwaliteitscontroles, volgens de hoogste internationale normen: ISO 9001, ISO14001 EN OHSAS18001
  • 10 jaar productgarantie en 25 jaar garantie op de het vermogen.

Schoutenzonneenergie heeft 3 verschillende type zonnepanelen van HT Solar in het assortiment, te weten: