Serre & carport oplossingen

Veranda of serre op zonne energie

U overweegt een veranda of serre neer te zetten in uw tuin of op uw dakterras waarom dan geen zonnepanelen integreren?

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar u kunt op een eenvoudige manier zonne energie opwekken door zonnepanelen toe te passen. Schouten Zonne Energie heeft speciaal voor de Nederlandse markt een serre ontwikkeld met geïntegreerde zonnepanelen. Op deze manier wekt u duurzame energie op terwijl u zelf lekker in de schaduw kan genieten.

  

Diverse uitvoeringen en op maat gemaakt

De serre’s zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar bijvoorbeeld met houten, RVS, aluminium look of diverse kleuren als omlijsting en opbouw. Wat uniek is aan deze carport is dat de panelen deels transparant zijn en daarom een mooi doorschijnend effect hebben. Wij willen u graag adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Voordelen van deze oplossing:

 • geen panelen op uw huis (als daar geen plek voor is bijvoorbeeld)
 • volledig geintregreerde oplossing
 • duurzaam energie opwekken
 • dak voorzien van semi transparante panelen
 • diverse maatvoeringen (op maat) en afwerking mogelijk 

 

Carport op zonne energie

U heeft ruimte in uw tuin of bij uw bedrijfspand voor een carport?

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar u kunt op een eenvoudige manier zonne-energie opwekken door zonnepanelen toe te passen. Schouten Zonne Energie heeft speciaal voor de Nederlandse markt een carport ontwikkeld met geïntegreerde zonnepanelen. Op deze manier wekt u duurzame energie op terwijl uw auto droog onder een afdak staat.

  

Diverse uitvoeringen en op maat gemaakt

De carport is in diverse uitvoeringen beschikbaar bijvoorbeeld met houten, RVS, aluminum look of diverse kleuren als omlijsting en opbouw. Wat uniek is aan deze serre of veranda is dat de panelen naast de standaard uitvoering panelen ook deels transparant toegepast kunnen worden en daarom een mooi doorschijnend effect hebben. De afmetingen en keuze van panelen zal door middel van goed overleg vastgesteld worden.

Afhankelijk van de grootte van de carport kan de opbrengst variëren van 2 KwH tot wel 4 KwH of meer. Mocht u in het bezit zijn van een elektrische auto is dit dus ruim voldoende om de auto op te laden, daarnaast zal het overschot natuurlijk door middel van saldering met uw energie maatschappij verrekend worden.

Naast het fraaie aanzicht en de gratis energie is het erg gemakkelijk dat de dakhelling en –hoek instelbaar is en dat de carport ook tegen een muur naast het huis of ander gebouw geplaatst kan worden. Daardoor is de carport in vrijwel elke situatie toepasbaar. Bovendien kan de carport van diverse opties zoals een keurig afgewerkte regenwaterafvoer of oplaadpunt speciaal voor uw electrische auto voorzien worden.

De carport is modulair opgebouwd en kan ook voor grote parkeervoorzieningen gemaakt worden. Bovendien kan het concept eenvoudig worden toegepast in veranda’s en/of overkappingen, zie onze website voor andere toepassingen.

Voordelen van deze oplossing:

 • geen panelen op uw huis
 • volledig geintregreerde oplossing
 • diverse auto oplaad systemen mogelijk*
 • duurzaam energie opwekken
 • dak kan voorzien van worden semi transparante panelen
 • diverse maatvoeringen (op maat) en afwerking mogelijk
 • ook opstelling mogelijk naast een huis of schuur

* dit systeem is niet alleen geschikt voor het opladen van auto's het is ook een een duurzaam PV systeem die stroom kan terug leveren aan uw bedrijf of huishouden

Wij willen u graag adviseren wat de mogelijkheden zijn.